Category: norran nyheter

Comviq driftstörningar

comviq driftstörningar

Hej! För närvarande har vi en driftstörning i vårt 3G-nät som bidrar till att man kan uppleva samtalsproblem samt störningar på Comviq Surf. Våra tekniker jobbar på att lösa problemet så fort som möjligt. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter detta orsakar och ber om ert överseende. Mvh Comviq. Den Tele2-ägda mobiloperatören Comviq verkar ha råkat ut för ett större driftproblem och många av deras kunder uppger att de inte har kunnat använda deras nät sedan runt fyratiden i eftermiddags. Comviq är rätt så sparsmakade med information om va. Comviq driftinformation ekoluoto.info (länk till aktuella driftstörningar i sidfoten). Alltele driftinformation ekoluoto.info Halebop driftinformation ekoluoto.info Bredbandsbolaget driftinformation. comviq driftstörningar

Comviq driftstörningar - Att

Läs mer här om du har en trasig telefon. Kartan är en estimerad utomhustäckning baserad på basstationer och master i områdena. Comviq delar nät med Tele2, men inga Tele2-kunder uppges vara drabbade av störningarna. Kartan visar aktuell driftsinformation för Tele2s mobilnät. Om du har kontantkort, se då till att kontrollera om du har några pengar på kortet. Övriga störningar kan du se på driftstörningskartan för mobilnätet och på  driftstörningskartan för fasta nätet.

Comviq driftstörningar - tankar delas

Driftstörningarna började i eftermiddags, tidig kväll, och har sedan dess gjort det omöjligt för många av företagets kunder att ringa ut eller nås på sina telefoner. Informationen uppdateras automatiskt och presenterar område där det just nu är störningar, vad störningen beror på, när problemet uppstod och när problemet beräknas vara löst. Karta för driftinformation Ett stabilt nät är otroligt viktigt i vår bransch, det händer dock att vi upplever störningar och då vill vi informera om det så tydligt som möjligt. Det enda man behöver göra är att aktivera tjänsten hemifrån via portalen, så hanterar vi resten. Med täckningskartan ser du vilket typ av uppkoppling 2G, 3G eller 4G din mobila tjänst har på en given plats. Givetvis tillkommer inte någon ny bindningstid.

Comviq driftstörningar Video

Comhem Kundtjänst: Hur du snabbast kontaktar Comhem

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2